Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2007 13:26 - Лошото момче порастна
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
0



В новата книга на Лий Чайлд "Лош късмет и неприятности", Джак Ричър  е все така секси и тайствен, само дето вече дори си има лична карта. И нови неприятности...

Тези дни излиза новата книга на Лий Чайлд “Лош късмет и неприятности”.  В нея главният герой е отново Джак Ричър – войник, самотник и герой.

В досегашните над 10 книги с него, Ричър обичаше да прави нещата по трудния начин, създаваше си проблеми с вещината на специалист по кофти-ситуациите, никой случай не му убягваше и рядко нещо го тревожеше.

Той беше лошо момче, мъжете му завиждаха, а жените, разбира се, си (при)падаха по него. Той си поръчваше кафето в пластмасова чаша, а не в порцеланова, за да може да си тръгне веднага. Не притежаваше нищо и не носеше нищо със себе си. Сега обаче всичко е променено..

След поредицата “Място за убиване”, “По трудния начин”, “Врагът”, Един изстрел” и др. Джак Ричър вече не е същият.
Освен четката си за зъби носи и документ за самоличност. Със снимка! Но все така обикаля Америка и е все така труден за откриване. Ето защо когато бившият шеф на специалния отряд военни следователи получава кодирано съобщение от член на стария си екип, той разбира, че нещата са твърде сериозни. Някой от хората му е в беда.

Следователите от военната полиция са недосегаеми. Винаги си пазят гърба. Но ето че един от тях е намерен мъртъв в пустинята на Калифорния. А шестима други изобщо не могат да бъдат открити.

Джак Ричър също е недосегаем. Старите му другари имат огромни неприятности и той е длъжен да им помогне. Никой не може да си играе с хората му. Нито сега, нито когато и да било.

Това сериозно. И иначе във книгата има доста хумор, секс, естествено и яко екшън. А, и разбира се съспенс, защото иначе нито едно лошо момче не би ни накарало да се рагорещяваме при вида му. Трябва и щипка мистерия...

Издава: Обсидиан


Тагове:   момче,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218773
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205