Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2007 16:12 - Кой ще спаси спасителя?
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
0




image Новата книга на Джеймс Патерсън „Спасителят“ е пикантна смес от убийства, мистерии, кражба на картини, любов, полицейски преследвания, агенти на ФБР.

Действието се развива сред богатото общество на Палм Бийч. Главен герой в нея е симпатичният и безгрижен Нед Кели е спасител на плажа във Флорида. И се оказва, че истинската опасност не е във водата. Защото спасителят изпада в беда и няма кой да го спаси..

Всичко започва когато Нед среща жената на своите мечти. Тес е сексапилна и зашеметяващо красива, а Нед не живее в разкош. И когато се появява възможност да участва с приятелите си в кражба на няколко уникални картини, той не се поколебава. Но нещата се объркват тотално, приятелите му са безмилостно екзекутирани, а Нед е единственият оцелял.

Преследван не само от ФБР, но и от убийците, Нед отчаяно се опитва да отмъсти за приятелите си, да се оневини и да открие кой всъщност иска смъртта му… В постоянната надпревара с времето и убийците, той ще получи неочаквана помощ, а отговорите, които ще открие, са зашеметяващи...

Издава: Хермес



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217811
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205