Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2007 16:49 - Нежен преход на цената на милион от Лукавия
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 1076 Коментари: 5 Гласове:
0



На пазара е новата книга от поредицата на Александър Томов „Лешоядите“ - "Милион" от Лукавия. В нея действието рови във висшите ешелони на комунистическата номенклатура.

image През 2007 година писателят Александър Томов и Издателска къща „Хермес“ започнаха издаването на серията „Лешоядите“, която описва тъмното лице на прехода. Това е поредица политически трилъри, които динамично и драматично отразяват проблемите на нашата съвременност.

Една поредица за живота на днешния българин – отчаян и вярващ, губещ и печелещ, страдащ и мечтаещ, отричащ и приемащ прехода с всичките му зашеметяващи промени. Поредица за власт и пари, за българските олигарси, които превърнаха държавата в лична собственост. Истината за нас самите, която се чете на един дъх.

Първото заглавие от серията - „Мечът на групировката" - беше представено тържествено на 8 май. На пазара вече е и втората книга от „Лешоядите“ - "Милион от лукавия".

Действието се развива в преломната 1989 година.

Топследовател разследва афера за един милион долара, която води към висшите ешелони на комунистическата номенклатура. Но аферата е само прелюдия към далеч по-стройна престъпна верига за милиарди, които определени хора  се готвят да присвоят.

Ще успее ли топследователят да разобличи замисъла на изпечените „перестройчици“, или те ще положат основите на „нежен преход“, който ще е и изцяло криминален? Каква ще е съдбата на идеалистите, които наивно вярват, че идващата промяна ще раздаде справедливост?

Истински психотрилър за една преломна година от най-новата ни история, който обяснява на читателя откога и как са режисирани събитията в наши дни - чудовищната корупция, икономическата мощ на групировки и политически лобита, мафиоти, убийства…

Издава: Хермес


Тагове:   преход,   милион,   нежен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - hJVRgwzCeEHha
24.05.2011 14:19
Haha. I woke up down today. YouВ’ve chereed me up!
цитирай
2. анонимен - TuPAwhXkVwub
25.05.2011 13:23
RTw3LV <a href="http://brnjeflzwxnl.com/">brnjeflzwxnl</a>
цитирай
3. анонимен - bUMtmzDDvCCckixxG
25.05.2011 18:41
knT6Cq , [url=http://srdkodklvbdm.com/]srdkodklvbdm[/url], [link=http://yteihtpjtujq.com/]yteihtpjtujq[/link], http://jxtcchxatgbe.com/
цитирай
4. анонимен - BNudgbuihdTJuzexH
28.05.2011 14:05
EUupzi <a href="http://opywzxqbjvtm.com/">opywzxqbjvtm</a>
цитирай
5. анонимен - aqoYrwOBKIjaQwtrWN
31.05.2011 17:49
BtIGx5 , [url=http://qdmluscumhyp.com/]qdmluscumhyp[/url], [link=http://sfyzszbyohkg.com/]sfyzszbyohkg[/link], http://vvfqncqaajql.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218029
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205