Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2007 16:51 - Рецепта за богатство
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако вярвате на готварски книги, в които с малко популярна психология и емпирично доказани похвати се разбърква рецептата за забогатяване, пробвайте новата “Правилата на богатството”

image Парите движат света. Поне така се твърди. Всички ние тайничко вярваме, че именно парите ще ни направят щастливи. Ще ни купят мечтаната къща или кола, ще ни помогнат никога и за нищо да не се тревожим и да не се замисляме какво и колко харчим. Въпросът е как да ги спечелим. Как богатите са станали богати? Дали е въпрос само на късмет? Или тези хора знаят нещо, което ние не знаем?

Богатите  наистина познават и прилагат правилата на богатството. Правилата за натрупването му. Правилата за съхраняването и увеличаването му. Както и правилата за харченето му.

След бестселъра “Правилата на живота” Ричард Темплар се завръща отново във върхова форма, за да ни помогне да станем по-богати. По своя неподражаем начин,  отличаващ се с невероятно остроумие и житейска мъдрост, той споделя с нас своите сто простички, но златни правила за създаване на богатство и неговото умножаване.

“Правилата на богатството” анализира и формулира поведението, нагласите, начина на живот и финансовите умения, които почти сигурно ще ви направят по-богати, по-щастливи и по-доволни. Дали е вярно, че най-хубавите неща в живота не се купуват с пари?

Издава: Обсидиан


Тагове:   рецепта,   богатство,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2212306
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205