Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2007 15:36 - Любовно отмъщение
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Наричат серията БРАТ гангстерска сага. Книгите засягат възхода на руската мафия и нейните килъри, безнаказаната престъпност и хората зад нея, без маски и героизиране. Интерпретация на същата тематика и атмосфера е филмовата поредица БРАТ на Сергей Бодров, която получи голяма популярност и в България.

Романите са наситени със сурови жизнени перипетии и силни страсти. Простотата и правдивостта на изложението държат в напрежение читателя от първата до последната страница. Своя герой – Никита Брат – Владимир Количев прекарва през истински ад: кървави схватки, предателство, поругана любов. Но въпреки всичко запазва човешкото си достойнство, без да се огъне под натиска на обстоятелствата, и излиза победител.

В новата книга - “Брат: Отмъсти за любовта” главната героиня – Марта - е жестоко изнасилена в деня на абитуриентския си бал. В живота й вече има само една цел – отмъщение. Премествайки се в Москва при сестра си, тя става наемна убийца.

Мишена на поредната й задача е Никита Брат. Младото момиче обаче се влюбва и не намира сили да ликвидира Никита. Поръчката е платена и трябва да се изпълни, независимо че поръчителят е мъртъв. Двамата се превръщат в бегълци. По следите им са престъпни босове, а единствената възможност да се спасят, е да нанесат удар първи.

След като се справят с бандитите, Марта ненадейно изчезва. Никита безрезултатно я търси и все се надява да се срещнат отново. Времето минава и той се забърква в поредната каша.

Кой ще излезе победител в последната схватка?

Издава: Хермес



Тагове:   отмъщение,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218831
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205