Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2007 17:24 - Опасността като афродизиак
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Елизабет Лоуел е псевдоним на Ан Максуел. Самостоятелно и в съавторство със съпруга си Евън, тя е написала над 60 романа. Ако все още не си впечатлен, тиражът на книгите й надхвърля 30 милиона екземпляра, издават се в 21 страни.

След камарата успехи и пари някак все ще повярваме на писателката и нейната нова история – за безсрамно богато семейство, чиито тайни в миналото се оказват чудесна причина за редица убийства в бъдещето...

Според критиците, Елизабет Лоуел отново доказва, че е майстор на завладяващите четива, като сплита в едно романтичната сюжетна линия с доста напрегнат трилъров елемент.

В новия й роман, мултимилионерите и потомствени политици от семейство Куинтрел винаги са привличали общественото внимание. След смъртта на баща си губернатор Джош Куинтрел се подготвя за оспорвана надпревара за президентския пост.

Ексцентричната леля на губернатора избира точно този неподходящ момент за изравяне на семейни тайни, за да поръча генеаложко проучване.

Карли Мей е преуспяващ семеен историк. С типичната си всеотдайност, тя се залавя с поставената й задача, но още докато е отседнала в огромното имение на Куинтрел, започват да се редят спънка след спънка.

От миналото изплуват тревожни въпроси за личния живот на кандидат-президента, за починалия баща, за парализираната му майка и убитата сестра наркоманка.

В Ню Мексико проследяването на семейните кръвни линии е доста смъртоносно занимание и скоро животът на Карли е в опасност.

Младата жена търси помощ от бившия федерален агент Даниел Дюран, тайнствен и опасен мъж, свързан по някакъв начин с известната фамилия.

Първоначално разследването на Карли на семейното родословие на Куинтрел забавлява Дан, но скоро от него го побиват тръпки, тъй като е наясно с част от мрачните тайни, за съществуването на които Карли изобщо не предполага.

С поредица от хладнокръвни убийства някой се опитва да заличи следите от миналото, а опасността сближава и разпалва чувствата на Карли и Дан. Откритията, до които достигат, са неподозирани и зашеметяващи и за тях…

Издава: Хермес




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219141
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205