Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2007 15:59 - До какво води суингът между приятели?
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Суингът вече стана доста модерен (не ми казвай, че още не си чувал за клубовете, където отиваш с личната ти половинка, но правиш секс сякоя друга). Но не и сред хората над определена възраст (освен в редки изключения с изкривявания, които няма да коментираме).

Може би точно това е вдъхновило писателката Барбара Делински да напише новата си книга - “Повече от приятели”. Авторката се е занимавала с толкова обществено полезни дейности, че просто няма начин смяната на партньори между две двойки да не се окаже сериозен проблем.

В книгата става дума за изключително силните връзки между две семейства - Максуел и Поуп.

Жените в тях са съученички от колежа, съпрузите са партньори в една и съща правна кантора. Децата им израстват врата до врата, а всички те прекарват заедно всяка ваканция или почивка.

Един миг на страст внезапно разбива идиличния им живот. Случилото се не може да бъде забравено или пренебрегнато, а вярата им един в друг, както и в самите себе си, е поставена на изпитание.

Ситуацията се усложнява още повече, когато от миналото изплуват забравени изкушения, а животът на едно дете е застрашен. Между приятелските семейства зейва пропаст.

И зее доста години. Докато не се намесва следващото поколение... Въпросът е дали любовта между порасналите им деца ще ги сближи отново и ще им помогне да преодолеят болката от миналото?

Историята се завърта около грешките, които всеки може да допусне, и прошката, на която не всеки е готов.

Издава:  Хермес



Тагове:   между,   води,   Какво,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218044
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205