Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2007 16:09 - Няма невинни, щом става дума за смърт!
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 3338 Коментари: 5 Гласове:
0



image

Нора Робъртс е сред най-продаваните писателки в историята – общият тираж на книгите й е над 294 милиона екземпляра. Написала е над 150 романа, 147 от тях са бестселъри в класацията на Ню Йорк Таймс. През последните 25 години всяка минута се продават по 21 книги на Нора Робъртс.

За нейните почитателки не е тайна, че в България започна издаването на новата й поредица „В смъртта“. Последната книга от нея е „Невинни в смъртта“

Действието се развива в Ню Йорк, недалечното бъдеще…

Ив Далас започва ново разследване. Този път жертвата е най-обикновен учител по история в елитно частно училище, посещавано от деца на подбрани родители. Трупът на двадесет и шест годишния Крейг Фостър е открит в класната стая с очевидните следи от отравяне.

Кой би могъл да отрови един много добър учител, с прекрасна съпруга и колеги, с които се е разбирал? След като се запознават с охранителната система, с начина на живот на убития, приятелите, колегите и съпругата му, Далас и нейният колега Пийбоди все повече се убеждават, че няма видима причина Крейг да бъде убит. Ако не идеален, той е почти такъв – мил, сърдечен, търпелив, влюбен в съпругата си, добър приятел и надарен педагог. Сякаш няма никаква основателна причина за убийството му.

Работата на Далас се спъва и от личните й терзания. В отношенията между нея и харизматичният й съпруг се намесва Магделана, сексапилна и неустоима бивша приятелка. В далечното си престъпно минало, Рурк е работел заедно нея – тя е омайвала бъдещите жертви, а той е извършвал обира им. Докато един ден Маги не е сметнала, че й е по-изгодно да се омъжи за мишената, а за Рурк е подготвила капан, в който го е очаквала полицията.

Но сега, след като Рурк е преуспял дотолкова, че притежава едва ли не половината свят, той се превръща в доста апетитна хапка за алчната и пресметлива Магделана. Сега Ив трябва да реши дали има доверие на съпруга си и доколко може да си позволи да реагира срещу натрапницата, без да разголи сърцето и душата си.

Личните й проблеми затормозяват дотолкова Далас, че вредят на работата й. А разследването върви към задъдена улица, докато в училището не последва ново убийство. Този път жертвата е местния донжуан Рийд Уилямс, учител, който е имал доста волно отношение не само с колежки, майки на ученици, но и дори с директорката на училището. Далас е напълно озадачена. Но постепенно с изключването на поредица от версии, Ив все повече се убеждава, че единствен възможен убиец остава най-невероятното предположение.

Ще повярват ли на Далас шокираните колеги и близки на жертвите? Ще успее ли самата тя да сложи в ред личния си живот? Отговорите на тези въпроси Нора Робъртс успява да запази до самия край на поредния си роман.

Други книги от серията „В смъртта“: “Спомени в смъртта” и “Родени в смъртта”

Други книги от Нора Робъртс: "Танц във въздуха", "Небе и земя", "Среща с огъня", "Ключът на светлината", "Ключът на познанието", "Ключът на смелостта", "Възкръснало минало", "Синя далия", "Черна роза", "Червена лилия"

Издава: Хермес



Тагове:   смърт,   дума,   невинни,


Гласувай:
0



1. анонимен - UrOJQNPZZJlUDIG
24.05.2011 19:41
Tkahns for sharing. What a pleasure to read!
цитирай
2. анонимен - qWbMNTTFisRt
25.05.2011 13:27
cAhLPp <a href="http://jyylxrghczhf.com/">jyylxrghczhf</a>
цитирай
3. анонимен - JOUqIYRoGsb
25.05.2011 20:00
BDMynu , [url=http://jpelypscslzl.com/]jpelypscslzl[/url], [link=http://dwmgfrlwsvge.com/]dwmgfrlwsvge[/link], http://rtnibbfkghrv.com/
цитирай
4. анонимен - gqGOWVsOl
28.05.2011 14:09
eMF5mi <a href="http://ciitjcwogrxg.com/">ciitjcwogrxg</a>
цитирай
5. анонимен - FIRTliZkiTKG
31.05.2011 17:56
NEgCDT , [url=http://uzvlmrmvhpjg.com/]uzvlmrmvhpjg[/url], [link=http://osvtimrkxnxc.com/]osvtimrkxnxc[/link], http://rltiarvsjvjx.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2212214
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205