Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2007 16:11 - Луди жени
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Ная Грийн живее в Уексфорд. „Скъпа, не полудявай” е първият й роман. Когато не пише, тя посвещава времето си на двете си деца. Но се кълне, че не полудява от това, а всичката информация получава от обширно антропологично проучване (сред останалите майки).

В нейния дебютен роман главната героиня – Сузи - е директор на връзки с обществеността в престижна компания, ала сега полето й на изява е от съвсем различно естество. Пълен работен ден с длъжност майка и домакиня. Не, не мислете, че й е лесно!

Как да не полудее - напразно се опитва да обуздае четиригодишната си дъщеря, която се мисли за холивудска звезда. До припадък обяснява на двегодишния Джак, че тоалетното гърне не е шапка! А взискателният й съпруг признава само домашно приготвена храна. За егоистичните й родители да не говорим - собствените им внуци губят по точки пред луксозните спа-курорти.

Бог й е свидетел, че Сузи се старае да сложи ред в дома си, в мислите си и в отношенията с близките. Но бъркотията става още по-голяма и като капак в детската градина Сузи среща самотен баща, който очевидно е влюбен в нея до уши…

Скъпа, не полудявай” е една трескава година от живота на нетипичната майка-домакиня, решена на всяка цена да постигне мир - с най-добрата си приятелка, със злата си бивша шефка, със семейството си. И най-вече със себе си.

Издава: Ера



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219514
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205