Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2007 17:02 - Личен бизнес
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
0



image В новата си книга „В бизнеса всичко е лично”, Рона Лихтенбърг интервюира повечето от днешните най-успешни бизнес лидери и разработва 9 принципа на деловите взаимоотношения, които гарантират издигане в кариерата до нови успешни висоти, ефективност и удовлетворение.

В обсега на интервюираните от Лихтенбърг влизат председатели на управителните съвети на компании от класацията на сп. „Форбс” на 500-те най-успешни лидери в света, най-богатите хора, както и величия в спорта, шоубизнеса и света на модата. Благодарение на информацията, която извлича от тях, Рона Лихтенбърг създава една практична и вдъхновяваща книга, предоставяща нов поглед върху бизнес правилата. Бизнес средата се променя, заедно с нея трябва да се променят и взаимоотношенията.

“В бизнеса всичко е лично” ни учи как да направим повече за работата си от това просто да събираме визитки. Тя е настолна книга за изковаване на взаимоотношения, които ще ни уредят следващата по-успешна работа, новата кариера, поредния верен клиент.

„В бизнеса всичко е лично” е ръководство как да създадем собствения си “директорски борд”, една група от различни и доверени партньори, която ще бъде с нас в добро и зло. Книгата е изпълнена с уникални прозрения, вдъхновение и конкретни стъпки. Тя е урок, от който се нуждаем, за да заработим с пълния си потенциал.

Рона Лихтенбърг е консултант, лектор и автор на „Игри на власт. Изкуството на офис политиката”. Тя е президент на консултантската фирма “Clear Peak Communications”. Публикувала е в списания и уебстраници включително O, Redbook, Ka-Ching.com и iVillage.com. Тя често участва в предаванията на NBC Weekend Today и Lifetime Live. За нея са правени предавания от Bloomberg, CNBC, Fox и ABC. Статии за работата й са се появявали на страниците на The Wall Street Journal и The New York Times.

Издава: Кръгозор




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218439
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205