Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2007 17:03 - Не на страха
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове:
0



image В новата си книга - “Тибетското изкуство на спокойствието” - Кристофър Хансард обяснява природата на страха, причините за властта му над нас и начините за превъзмогването му. В днешния напрегнат и забързан свят страховете стават все по-многобройни и обсебващи. Те отслабват духовните и физическите сили и водят до заболявания, конфликти и нещастия.

В книгата стдтржа прости практически упражнения, основани на древни Бьон ритуали, които помагат за постигане на вътрешна хармония. Независимо какви са страховете, които ви мъчат, колко стари и дълбоко вкоренени са, авторите обещават, че ако следвате насоките в книгата, ще успеете да ги трансформирате в душевен мир, щастие и удовлетвореност.

Ако решите да опитате и успеете, ще се освободите от страха и ще откриете в себе си неподозирани възможности: ще можете да обичате по-силно, ще бъдете по-целенасочени, ще имате по-ясна представа за живота си.

В това е убеден Кристофър Хансард. Той е обучаван в тибетската духовна и медицинска традиция Бьон едва от четиригодишна възраст. Образованието му продължава 23 години и включва хирургия, акупунктура, физиотерапия, психологическа терапия и усвояването на 11 хиляди билкови комбинации. Понастоящем Хансард живее в Англия и е считан за един от водещите западни познавачи на древната тибетска мъдрост.

Хансард е основател на медицински център в Лондон, лечебен център за хора с физически, духовни и емоционални проблеми.

Автор е на книгите “Тибетското изкуство на живота” и “Тибетското изкуство на позитивното мислене”.

Издава: Хермес



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219543
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205