Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2007 17:18 - Виртуозът Васко Василев с турне в България
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Малко преди края на годината, виртуозът Васко Василев ще ни отнесе с кратко турне в България – съобщи mp3.bg. Той ще посети едва 4 града, с шоуто озаглавено FreeMix. Датите са следните:

28 ноември – Велико Търново – Драматичен театър
30 ноември – Благоевград – зала „Яворов”
1 декември – Пловдив – Драматичен театър
2 декември – София – зала 1 на НДК

Всичко това ще е в подкрепа на новият албум на Васко Василев, който ще излезе на 26-ти ноември и ще се казва Free. Той ще бъде издаден в България през Вирджиния рекърдс и ще можете да си го купите първо в mp3.bg. Удари ли първата минута на 26-ти ноември, ще можете да го направите...

Концертите от турнето ще включват както популярни мелодии, така и доста нов репертоар, обединен стилово от класическа музика в комбинация с балкански и български фолклор, испанско фламенко, аржентинско танго, цигански ритми. Звученето ще бъде доста по-акустично и за първи път няма да има оркестър, а само шестима музиканти, но какви...

Те са били на една сцена с имена като Мадона, Спайс Гърлс, Дюран Дюран, Питър Гейбриъл, Джамелия, Тейк Дет, Чамбао и др. Имената им са Майкъл Мартин (кийборд), Фъргъс Жеранд (барабани), Тони Кантеро (китара), Жилберто Перейра (бандонеон), Антон Холоденко (електрически бас) и Памела Никълсън (пиано и кийборд). Да не забравяме и специалното участие на Лили Йончева на перкусии.

Билетите за концерта в София са с цени 30, 40 и 80 лева. За останалите градове – В.Търново, Пловдив и Благоевград, цените са 10 и 15 лева.

Междувременно старите албуми на Васко Василев, можете да чуете и свалите от ТУК.



Тагове:   България,   турне,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219582
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205