Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2007 16:03 - Новата Ам-Ерика
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 417 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Ерика Баду разкри подробности около дълго чакания си нов албум. Пред малък кръг от фенове, певицата обяви заглавието на тавата, която включва цели осемнайсет песни.

Тя ще се казва "Nu AmErykah" и се очаква да е на пазара през февруари, издавана от Universal.

“Нарекох албума така, защото в него се занимавам с това, което идва, а не с това, което е било. Заела съм се с този албум и цялата отговорност за посланията в него е моя. Ще говоря за своята раса и за земята, на която живеем. И въпреки забавянето и времето, което ми даде, мисля, че компанията, която ме издава ще си получи парите”.

Последният албум на мис Баду - "Worldwide Underground" - беше издаден през 2003-та без особено грандиозна кампания. Въпреки това, тя без никакво усилие направи продажби от 609,000 копия само в Щатите.

”Не ми се занимаваше с обичайните промоции и глупости за този албум” – признава певицата пред сп. Билборд – “Тогава бях бременна, раждането беше близо (певицата роди дъщеря си - Пума на 7 юли, 2004-та - бел. авт.) и последното, до което ми беше, бяха рекламните появявания насам-натам”.

За да навакса за големия период от време, в който е оставила феновете “на сухо”, Ерика е включила в най-новия си албум цели 18 песни, които ще бъдат разпределени в 2 отделени един от друг диска и ще бъдат продавани отделно.

Най-вероятният първи сунгъл от албума ще е песента "Honey" (продуцирана от 9thWonder). Следващата пусната самостоятелно песен ще е седемдесетарската "Soldier 7"

”Почти 10 години чакаме този албум” – каза изпълнителният вицепрезидент на Universal Силвия Роун – “Ерика е вдъхновена, непрекъснато се вълнува от различни тенденции и има ужасно много влияния. Тя прави музика, която никой не е правил досега. Мъже, жени, черни и бели – всички могат да я слушат и да чуят нещо за себе си, да се намерят в "Nu AmErykah" ”.

Ето и списъкът с песни, които се подготвят за албума:
"American Promise"
"The Healer"
"Me"
"My People"
"Speech"
"Soldier 7"
"The Cell"
"Twinkle"
"Love Me"
"Honey"
"Emotions"
"Don"t Be Long"
"YPOM"
"Hot Slow Jam"
"Jump Up in the Air"
"Loretta Brown"
"Dirty Dirty"
"The Healer Outro"


Тагове:   новата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219850
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205