Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2007 16:06 - Зимни сънища в Париж
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 728 Коментари: 0 Гласове:
0




image

На 21-ви декември 2007 г. галерия “Париж” ще открие традиционната си коледна изложба озаглавена “Зимни сънища”.


Участие ще вземат едни от основните за галерията автори - Богомил Арсов- Пако, Росен Рашев-Рошпака, Георги Москов, Димитър Каратонев, Евгени Серафимов, Владимир Шунев, Валентин Топалов. Дебютно ще е участието за най-новия автор на галерия Париж- Ивелина Иванова.

Изложбата е по-скоро празнична , отколкото тематична и само някои от авторите ще покажа своите интерпретации на зимните емоции, сънища и мечти. Живопис, графика и керамика ще са различните изразни средства на художниците, което допринася за разнообразието и колоритността на експозицията.

Изложбата ще може да се види до края на месец януари 2008, както и ”он–лайн” в сайта на галерията.

През 2007 година галерия Париж организира 15 изложби, като 6 от тях - фотографски. Изложбата на Цветина Мицова " Храм от пръст, Вяра от дух" бе изцяло благотворителна в подкрепа на възстановяването на храм "Св.Николай Мирликийски Чудотворец" в село Съботковци, Габровско.

Най-успешни бяха изложбите на Богомил Арсов- Пако, Росен Рашев-Рошпака, Георги Москов и Димитър Каратонев, а най-посещавани- фотографските изложби на Никола Михов, Фото-Форум, Цветина Мицова и Юлиан Ангелов.



Тагове:   Париж,   сънища,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218993
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205