Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2008 16:44 - Танцувай по света
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
0




image

Global Vision Circle са едни свежи агенти, с които ще те запознаем съвсем скоро. Ние разбрахме за тях случайно, но ни стана толкова приятно, че решихме да те информираме какво точно правят и защо трябва да го пробваш.

Global Vision Circle са няколко добри човека, които от няколо години правят по няколко бесни партита на месец и резултатът е създаването и развитието на една прилична world beat dance сцена в България.

Тя се случва най-вече благодарение на последната им организаторска инициатива - World Beat Nights – Dancing Around The Globe - серия тематични партита, чиято цел е да представят различни култури от цял свят (Африка, Южна Америка и Карибите, Близкият и Среден Изток) под формата на клубни партита, всяко едно от които се отличава със специфична музика, танци, визия и цялостна атмосфера.

Идеята на събитията е те да станат среща на точното време и точното място за това хората от различни нации, култури и цветове да се срещат, общуват и забавляват свободно и заедно.

На последното парти, на което ние бяхме, се случи точно това. Ти можеш да видиш дали ще ти се получиоще тази седмица.

Партито ще се проведе на 22 феруари в клуб Пулс (обичайното място за сбирка на етно-обожателите), а музиката ще пускат Sanoni & Salsa Doctors DJ Circle. За визията отговаря Colombia by The Rain Army, (който/каквото и да е), но ти гледай в почивките, когато не танцуваш.

Нощта ще е посветена на Колумбия – eкзотична страна, която свързваме главно с бананите, футбола и митичната кока.

Разбира се, Колумбия е много повече от това. За великолепната й природа, архитектурно своеобразие и фантастична музика можеш да научиш ако отидеш на споменатото място и се срещнеш с хубавите хора, които ще са там.

Организаторите обещават да ни наелектризират с енергията на някои от най-танцувалните колумбийски стилове – кумбиа, байенато и колумбийска салса.

Е, след такова обещание, остава само да си носиш удобните обувки и да загрееш добре кръста, че за изкълчвания по време на танци пари от вход не връщали...




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2211583
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205