Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2008 22:29 - Поредица от грешки
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 511 Коментари: 0 Гласове:
0




image

У нас излиза любовният роман на Уна-Мери Паркър "Само най-доброто".

В него, когато английският лорд Антъни Еймзбъри и американката Бевърли се срещат, между тях пламва истинска любов. Опиянена от щастие, младата жена приема да се омъжи за Антъни. Влюбените съпрузи заживяват щастливо като в приказките.

Но тази приказна история завършва зловещо. Бившата шефка на Бевърли - Мери, е безумно влюбена в Антъни. Тя не може да понесе мисълта, че той обича съпругата си, и го убива.

Съкрушена от смъртта на любимия, Бевърли едва смогва да се грижи за едногодишния им син Николас.

Когато при нещастен случай умира братът на Антъни, Бевърли заминава с детето за Англия. Поредица от съмнителни събития я карат да стигне до извода, че някой от роднините желае смъртта на малкия наследник.

Може би най-добрият приятел на Антъни ще вдъхне сила и увереност на Бевърли да се изправи срещу трудностите. И да повярва отново в щастието.

Уна-Мери Паркър днес е единствената англичанка, която може да се мери по тиражи и популярност с отвъдокеанските си колежки Сандра Браун и Даниел Стийл.

Отстъпва им единствено по броя на бестселърите, излезли изпод перото щ. Написала е над двадесет романа. Първият световен бестселър на Уна-Мери Паркър „Богатства” е преведен на много езици, в това число и на китайски.
Във Великобритания Уна-Мери е известна не само като писателка, но и като кралски биограф – експерт по всичко, свързано с живота на кралските семейства и аристократичните кръгове в Европа.

Завършила връзки с обществеността, тя навлиза в дебрите на журналистиката, където натрупва над десетгодишен опит във вестниците Дейли Мейл и Ивнинг Стандарт и като редактор за списание Татлър.

След време тъкмо тази щ практика става извор на сюжети за драматичните щ романи, както и честите щ посещения на баловете и коктейлите на богатите и известните...

Издава: Хермес




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219302
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205