Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2008 17:45 - Как срещнах майка ти (видео)
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 1334 Коментари: 0 Гласове:
0



От: Елена Пенева
image

Преди да кажа каквото и да е за “Определено, може би”, трябва да си призная, че от известно време съм брутално и непреодолимо зарибена по сериала “How I Met Your Mother” (не се разпространява у нас) и поради тази причина, основната хватка във филма не ме изненада особено.

Истината обаче е, че тя ми харесва. Във филма (както и в сериала) баща разказва на детето си как е срещнал майка му.

Покрай това са замесени още няколко човека, редица мимолетни връзки и още цели две жени (което кара малката да пита “каква е мъжката дума за уличница”, хаха).

Идеята е бащата да преразгледа живота си и да си даде сметка какво е довело до настоящия му развод. Той прави това, като променя няколко момента, за да спести на дъщеря си нещата “за възрастни”, от където произхождат и повечето комични моменти.

И така, Уил и малката Мая (Абигейл Бреслин , която издигнахме в култ още от “Мис Слънчице”) нареждат розовите възглавници и започва историята....

Уил Хейс е току-що завършил колежа надъхан симпатизант на Клинтън и започва работа в предизборния му щаб. След това се издига и пада, а през цялото време около него се въртят три жени.

Мая трябва да разбере коя е майка й – колежанската любов, бунтарката или дръзката и интелигентна писателка.

Зрителят пък трябва да разбере да не бяга от късмета си и да внимава за знаците, които определят дали двама човека са един за друг.

Филмът, макар да не се класира за комедия на годината, предлага няколко супер смешни ситуации и реплики, които спокойно могат да влязат в торбата с лафове за следващите седмици.

Освен това е далеч по-правдоподобен от повечето сродни захаросани любовни истории, без да дотяга с излишни претенции.

Единствената подобна е опитът да направи паралел между личностната идеология с политическата и любовната. Обаче стига най-много до припомнянето на няколко забавни момента около скандала Клинтън-Люински.

Като цяло става за гледане, особено ако тъкмо се чудиш как да разкажеш на своето дете какво е порно, като заместиш “секс” с “игра”, а френската любов - със “сладолед”.

Виж къде да гледаш филма.

Ето и трейлъра:




Тагове:   как,   майка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217910
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205