Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2009 13:42 - Bio на B.O.Y.A.N.
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 1448 Коментари: 0 Гласове:
0



B.O.Y.A.N. поставя начало на професионалната си музикална подготовка на 7 годишна възраст, когато започва уроци по пиано, солфеж и вокално майсторство.

Той получава пълната подкрепа на своето семейство и насърчаван от родителите си – музиканти, прави своите първи стъпки в музиката.

На 14 г. възраст, B.O.Y.A.N. прави първите си опити в създаването на музика и заедно с приятели от училище създава Хип-Хоп група. След година стилът на B.O.Y.A.N. се развива и придобива соул и R’n’B звучене, което дава начало на нов етап от неговото музикално творчество.

В домашното си студио той записва идеите си и обогатява познанията си за звукозапис, смесване и мастеринг.

През 2001 г. B.O.Y.A.N. участва в националния конкурс за млади таланти „Хит Минус 1 и печели първо място. Непосредствено след това младият талант заминава за Германия и прекарва известно време в Кьолн, където посещава вокални уроци при проф. Фон Айхел – преподавател по джаз пеене от Музикалната академия.

След завръщането си в България, през 2005 г. B.O.Y.A.N. получава покана за среща с Атанас Янкулов и резултатът е участието му като композитор и вокалист на група 032”, с които има множество концерти и участия.

B.O.Y.A.N. е автор, съавтор и музикален продуцент на хит синглите на „032”- “Дай ми знак”, Ей така” и Можем ли.

В периода 2005 г. 2007 г. група “032” са най-търсените студийни вокалисти и записват вокали за албума на Графа „Честно в очи, за дебютния сингъл от соловия албум на Любо (екс ТЕ”) Отново вярвами др.

През 2007 год. B.O.Y.A.N. е поканен да бъде част от подгряващата група на последния концерт от международното турне на Сийл (София).

В началото на 2007-ма младият изпълнител става музикален продуцент на Криста.

В момента B.O.Y.A.N. работи върху своя дебютния албум

It’s Over” е по текст и музика на младия изпълнител, а футуристичното видео към него е дело на Александър Моллов.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219072
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205