Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2010 18:00 - Интервю с Ариел Форд
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 2766 Коментари: 0 Гласове:
0



Ариел, какво разбираш под сродна душа?

Сродната душа е човек, с когото се чувствате дълбоко и неразривно свързани и в чието присъствие можете да бъдете самите себе си; някой, който ви приема такъв, какъвто сте, и не се опитва да ви променя; човек, който ви допълва.

Възможно ли е да имате повече от една сродна душа?

Въпреки че хората са свикнали да свързват понятието сродна душа със своя интимен партньор, вярвам, че това не е единствената възможност. Сродните души биха могли да се свържат и чрез дълбоко и искрено приятелство.

Защо толкова много хора изпитват трудности да намерят любовта?

Обикновено човек преживява доста разочарования в любовния си живот и след като вече е бил нараняван многократно, нормално е да се затвори в черупката си. Любовта ни прави уязвими и някои хора изпитват страх да обичат отново. Ето защо е важно първо да изцелим емоционалните си травми, преди да търсим любовта, за да освободим място за нова пълноценна връзка.

В книгата си говорите за това как да използваме Закона за привличането, за да открием любовта. Обяснете как действа той?

Тази удивителна Вселена е устроена така, че ни праща хората и преживяванията, съответстващи на вътрешните ни убеждения. Ако не вярваме, че ще намерим сродната си душа, сигурно ще се окажем прави. Ако обаче повярваме, че този човек не само съществува, но и че той също ни търси, ще отворим вратата си за истинската любов.

Какви са стъпките, които трябва да предприемем, за да се подготвим за любовта?

Подготвителната работа е ключов момент за успеха на начинанието ни. Трябва да си дадем ясна сметка с какъв човек бихме искали да прекараме живота си и да направим подробен списък на качествата, които търсим. Не по-малко важно е да се вгледаме в себе си и честно да преценим доколко нашето емоционално, душевно и физическо състояние благоприятства за една нова връзка.

Какъв съвет бихте дали на вашите читатели?

В началото на това прекрасно пътуване ги приканвам да не мислят толкова за щастието, което ще получат от връзката си със сродната душа, колкото за щастието, любовта и удовлетворението, които искат да внесат в тази връзка. Трябва да вярват, че всичко ще се случи в точния момент и че колкото повече обикват себе си, толкова по-неудържимо ще бъде привлечен към тях любимият човек.



Тагове:   интервю,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217618
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205