Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2010 13:00 - Tripple A - bio
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 2743 Коментари: 0 Гласове:
0



Проектът  Tripple A започва през 2008 г., когато Арабел среща Шаманчето, Skiller, Георги Дончев и Павел Терзийски. Събира ги нуждата от постоянна промяна на стилове и настроения без граници.

Всичко, което правят, е игра, основаваща се на музикалното им любопитство. Tripple-A - това са четири нестандартни парченца от пъзела на живота, събрани на едно място.

Арабел Караян (вокали, клавишни)
- Арабел е учила в музикалния колеж Бъркли. До момента си е сътрудничила с едни от най-добрите музиканти в България – в проекта Please Shut Up Band, който има един издаден албум през 2006, както и в още няколко свободни проекта. Мекият й, но в същото време силен, глас съчетава свобода, хармония и лекота.

Александър Евтимов – Шаманчето (вокали, перкусии) – Александър води класове за групова работа и обича заниманията с различни изкуства и креативни техники. Освен в „Tripple A, участва в още четири музикални проекта.

Александър Деянов – Skiller (бийтбокс, вокали, перкусии) - Skiller е познат като „най-бързата уста на Изтока”. Въпреки крехката си възраст, той вече е представил таланта си из цял свят. През 2007 той става първият национален шампион по бийтбокс. Александър използва своя бийтбоксинг далеч извън традиционните хип-хоп влияния в широк спектър съвременни стилове. Способността му да се изявява по подобен неконвенционален начин му предоставя свободата да изследва изкуството, като участва в различни проекти.

Георги Дончев (бас, бас кларинет, перкусии) – Георги Дончев участва и в предишния проект на Арабел Караян – Please Shut Up Band. Той е познат на публиката с участието си в различни музикални проекти. Живял е 10 години в САЩ, където е учил в музикалния колеж Бъркли. За себе си Георги казва, че обича да открива и научава нови неща за живота и музиката.

Специален гост в албума на „Tripple A е Павел Терзийски. Гласът му разполага с огромен диапазон от възможности за импровизация в разнообразни стилове. Напоследък Павел участва в концертите на групата. Ще се включи и в премиерата на дебютния им албум на 8 декември в Sofia Live Club.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217936
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205