Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2011 09:58 - Kavarna Rock Fest - Line up
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 3356 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето и повече информация за първите обявени групи на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011:

ARCH ENEMY:

Предвожданите от харизматичната фронтдама Angela Gossow Arch Enemy идват за пръв път в България, специално за КАВАРНА РОK ФЕСТ 2011. След четиригодишно студийно затишие, шведската банда се завръща по-силна от всякога с чисто нов албум “Khaos Legions”, чиято премиера ще бъде на 30-ти май. Aлбумът няма да отстъпва по нищо на утвърдени Arch Enemy класики като “Anthems Of Rebellion” и “Doomsday Machine”. Очакваме да чуем новия материал на живо в Каварна и да се уверим сами.

SONATA ARCTICA:

Финландските power metal машини за пръв път ще се качат на сцената на КАВАРНА РОК ФЕСТ. С повече от 15 години непрестанни турнета и 6 студийни албума зад гърба си, Sonata Arctica са се превърнали в една от най-успешните метъл групи на Финландия. Характерни за Sonata Arctica са бързите и технични сола, чистите вокали и фентъзи тематиката и колосалните лайв изпълнения – всичко, което феновете на групата ще видят на живо на 15 юли на КАВАРНА РОК ФЕСТ.

DREAMSHADE:

Новата вълна на мелодичния дет метъл идва от Швейцария, страна, която не е блестяла досега с метъл величия. Новобранците Dreamshade се появяват точно навреме за да внесат глътка свеж въздух с дебютния си албум и новаторски си звук, смесващ перфектно китарни сола, мелодии, атмосферични клавири със супер тежки рифове и умопомрачителни ревящи вокали. Шестимата от Dreamshade черпят вдъхновение от всевъзможни стилове и метъл поджанрове, от мелодична и емоционална музика до най-бруталните и екстремни банди. За по-малко от 5 години на сцената Dreamshade успяват да си извоюват име на европейската екстремна сцена и свирят на някои от най-престижните фестивали в Европа. Концертите на Dreamshade са пословични с хаотичната си парти атмосфера, с много хедбенгинг, съркъл пит, стейдж дайвове. За фенове на Children Of Bodom, In Flames или Darkest Hour.

SUICIDAL ANGELS:

Олдскул траш метълите Suicidal Angels се събират през 2001. Благодарение на многобройните си концерти и фестивални участия, групата успява да се утвърди като една от най-здраво работещите и успешни гръцки метъл групи. И най-важното е, че траш метълът на Suicidal Angels е точно такъв, какъвто трябва да е – стегнат, агресивен, безумно бърз и олдскул.




Гласувай:
0



1. анонимен - FZCyTDNvt
24.05.2011 09:48
That's 2 clever by half and 2x2 clever 4 me. Tahkns!
цитирай
2. анонимен - JocHmtuy
24.05.2011 15:16
YdhuW7 <a href="http://nynhhqutkgwk.com/">nynhhqutkgwk</a>
цитирай
3. анонимен - SMqXycnWKKUAYcmy
25.05.2011 17:53
op6t8N , [url=http://eyhknbqsmghy.com/]eyhknbqsmghy[/url], [link=http://jtyklwzwzonc.com/]jtyklwzwzonc[/link], http://vckpqdagvqzb.com/
цитирай
4. анонимен - UwbbsHvuwxk
28.05.2011 14:04
ywPbua <a href="http://xjaeigwvkeno.com/">xjaeigwvkeno</a>
цитирай
5. анонимен - PeBDuYQs
31.05.2011 18:02
c7DoQF , [url=http://cvkqadpxwzuw.com/]cvkqadpxwzuw[/url], [link=http://vrffngffwumr.com/]vrffngffwumr[/link], http://xhoegvzittkn.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217439
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205