Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2007 16:19 - Proud Тина*
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image Няма никакъв шанс Тина Търнър да се появи на погребението на бившия си съпруг - Айк, който почина в сряда в дома си в Калифорния. 

Айк беше съпруг на Тина 16 години, през които системно я пребиваше. Приятели на певицата коментираха, че няма сила на земята, която да закара Тина да се появи на погребението му Сан Диего другата седмица.

Те казаха пред медиите зад океана, че "Тина не е виждала бившия си съпруг повече от 35 години, а при последната им среща, той я е заплашвал грубо. Едва ли тя ще му отдаде последна почит, тъй като почитта й към него отдавна се е изчерпала".

Агентът на певицата Мишел Швайцер пък каза:  "Тина знае, че Айк е починал. Те не са имали контакт помежду си от 35 години. Смятам, че коментарите по въпроса са напълно излишни."

По време на брака им, като дует, Тина и Айк извадиха вечни хитове като "Proud Mary" и бяха включени в Залата на Рок-енд Рол славата през 1991 година. Песента  "Rocket 88" на Айк пък се счита от повечето музикални критици за първата рон-енд рол песен в историята на музиката.

* гордата Тина



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219706
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205