Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2007 16:05 - Напред-назад
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 955 Коментари: 4 Гласове:
0




image

В края на седмицата, месеца и годината можеш да си подариш един приятен и зареден с емоции концерт. Предложението за него идва от хип-хопърите от BEDBUGstudio, които ни канят на последно парти за отминаващия дванадесетомесечен цикъл.

След "Back to da city" vol.2 идва ред и на събитието "Back off!”, с което лейбълът концентрира "артистичните си възгледи като адекватно включване към ситуацията, в която се намира развитието на българската хип-хоп сцена". "Back off!" ще е финалът на поредицата концерти от изминалата година и основа на предстоящите грандиозни събития, които лейбълът подготвя.

И за да се препокрие със сезонната тенденция, концертът ще бъде домакин на афтър партито на едно също дългоочаквано мероприятие - Rail Strike Sofia 2007.

Първото по рода си сноуборд рейл състезание ще се проведе в центъра на София на 19 и 20 декември в района на паметника на Съветската Армия върху специално изградена конструкция, покрита с изкуствен сняг. След това (начало 22:00ч.) под покрива на току що ремонтирания клуб Funkiss (НДК) ще чуете и видите едни от най-яките се артисти на BEDBUGstudio.

Организаторите обещават да забравим високите цени на алкохола и възрастовите ограничения и да се заредим с позитивна енергия и добро настроение, от сблъсъка с мощна аудио вълна, потопила в себе си подобаваща доза алтернативност.

Предколедно, тези, които са слушкали много (хип-хоп) през годината, ще чуят FARS и обновеното им представление, и ще бъдат отнесени от първичната нездържаност на Wosh Mc, който ще представи предподготовката на новия си албум.

Animal" също има с какво да се похвали и ще го направи – излиза неговият клип и това е добра причина да го гледаш преди да се е надул след като са го дали „по телевизора“.

До тук станаха четирима, допълват ги Радо, Християн и Илия от Лого5 и седмината с хип-хоп магьосничество и заклинания в рими могат спокойно могат да изпратят 2007-ма.

Сред дадените ни инструкции, които ви предаваме, е да не се плашите от тъмните стъпки на DJ Darkstep, който ще размаже всички бели момчета на концерта с нова селекция чисто черна музика от подземията на тежките рими и бийтове.

Но преди това ще отскочим до южните географски ширини, оплетени в chikano стила, който Carrera ще извади от личната си латино колекция за да поздрави новия си приятел Joker.

Накрая остава да сложим черна стерео точка (в добрия смисъл на думата) върху датата 20-ти декември. После да я настроим на подходящите за хип-хоп честоти и да идем там, където ни заведе.

От BEDBUGstudio ще ни посрещнат, но няма да ни дадат баница с късмети, а ще ни искат по 5 лева вход. Недоволствата – към домакина - Negy от FARS



Тагове:   напред,   назад,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - SOqgWyCJLwB
24.05.2011 10:33
Haha. I woke up down today. YouВ’ve ceheerd me up!
цитирай
2. анонимен - QnuAmgRST
24.05.2011 15:28
BbTV3y <a href="http://dyvgpyqkjpzz.com/">dyvgpyqkjpzz</a>
цитирай
3. анонимен - QkHwcDxsQERJiWwwA
25.05.2011 18:26
BVdvuQ , [url=http://twbqiqlqxbtg.com/]twbqiqlqxbtg[/url], [link=http://piruelihuiub.com/]piruelihuiub[/link], http://rkoanfrirzwq.com/
цитирай
4. анонимен - HLoBoTOWiMI
28.05.2011 14:26
KinwXT <a href="http://tjebpsyfdolu.com/">tjebpsyfdolu</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219371
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205