Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2007 14:39 - Мадона се отрязва, Роби сипва супа на бедните, или Звездната Коледа
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
0




image Коледа не подмина никого, донесе подаръци, елхички и снежинки. Звезди много не видяхме поради лошите метеорологични условия, но ето сега, няколко дни след празника, падна мъглата и завесата се вдигна. И ние спокойно надникваме в празника на звездите.

Ето какво се случва около Коледа с Coldplay, Роби Уилямс, Мадона и Джеймс Блънт...

След като миналата година Роби Уилямс прекара празника с Кайли, явно тази година се е отегчил от звездните семейни вечери и е предпочел компанията на далеч по-неизвестни хора.

Благородно и традиционно, като истинска звезда, той прекара Бъдни вечер, Коледа и 26 декември като доброволец в най-голямата благотворителна организация в Америка - Skid Row – където сервира храна на нуждаещите се.

След като се нахранили, той им пял коледни песни за добро настроение и храносмилане.

И ако супата топли телата, със сигурност музиката топли душата.

Изпълнителят е признал, че при едно от посещенията на акция на организацията се е  трогнал до сълзи. Един от бездомните, на които е сервирал, пък призна: “Повечето хора тук нямат ни най-малка представа кой е Роби. Обаче има доста вълнение по масите, защото дълго ни подготвяха, че ще имаме важен гост...”.

Съвсем не по обичая, но със собствено тълкувание Мадона е посрещнала празника.

След като призна, че иска да убие Дядо Коледа, сега певицата ни припомни отношението си към празника, като сподели семейната традиция за деня. Тя каза, че на Коледа тя и Гай най-обичат да се отрежат подобаващо -  “Всички се замъкваме към кръчмата и пием грандиозни количества бира. И това е съвсем сериозно!”.

Съпругът на певицата, режисьорът Гай Ричи, се кълне, че е истина. Според изпълнителката на “Like a Prayer”, най-важното на Коледа е да са заедно и празникът е единственият ден, в който звездното семейство не работи.

Отворен за читателите на Dnes.bg остава въпросът дали трите деца – част от фамилията - поркат бира и се забавляват заедно с мама и тати...

Това не знаем, но чухме, че въпреки имиджа си на бясно парти-гуру, Джеймс Блънт е изкарал далеч по-самотна и скучна Коледа от семейство Ричи.

Той призна пред Сън, че дори няма телевизор, или някаква по-особена техника от сорта на игри или фитнес в дома си в Ибиза, където е посрещнал празниците. "Единственото, което имам, е музикалната ми уредба и колекцията ми от дискове, сред които Лу Рийд (Lou Reed), Ленърд Коен (Leonard Cohen) и Нийл Янг (Neil Young).".

Отгоре на всичко, плейбоят с нежен гласец продължава коледната си изповед с признанието, че се е опитал да разнообрази вечерта с излизане из града, но всички заведения са били затворени много рано "и нищо не можа да ме разсее". Явно музиката наистина е най-важна за певеца.

Блънт не споменава дали в самотните си коледни нощи слуша и коледни песнички, но колегите му от Острова – музикантите от Coldplay – твърдо са решени да не допринасят с нищо към огромното количество такива музикални произведения.

Вокалистът на групата – Крис Мартин – признава на сайта им “Обичаме Коледните песни, но всеки път когато ние самите направим такава, се получава отвратително. Затова вече сме решили да престанем с порочната практика и да правим кавъри”.

За подкрепа, на официалния сайт на групата в момента има видео с живо, ънплъгт изпълнение на вечния коледен хит на Wham! “Last Christmas” в типичния китарно-меланхоличен стил на брит-поп легендите. Чуй го на coldplay.com

И весела Коледа! Хоу Хоу Хоу!


Тагове:   Мадона,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217647
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205