Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2008 12:41 - Ексклузивно видео на новата песен на Румънеца и Енчев
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.05.2008 12:41


image

След юбилейния си концерт и обещанието да не пеят повече на български, Румънеца и Енчев завладяват нови територии. Те се завръщат с нов сингъл, който носи горещото заглавие „Burn”.

Песента е съвместен проект с дивата на българската поп музика - Мария Илиева. Сингълът е с напълно различно звучене от досегашните песни на най-ексцентричното хип-хоп дуо и според тях, „поставя  нов етап в музикалната им кариера“.

Парчето е R`n`B с клубно и модерно звучене. „Поканихме точно Мария Илиева, защото кадифеният й глас и неповторим стил, са това което търсихме” -  казва Енчев .

Музиката и аранжиментът са на композитора на „Select Music Media” - Светлин Къслев и Румънеца и Енчев. Текстът е на Енчев, с колоритното участие на Майк Джонсън от „2-4 Family”.

Официалната премиера на сингъла се проведе на 6-ти май на Ловеч Парти Феста, където Румънеца и Енчев подгряваха легендарния Dr.Alban.

Видеото с новото парче е при нас, благодарение на колегите от Mp3.bg. При тях очаквайте подробна информация за концерта, а ето и кратка част от премиерата на „Burn”!

 


 



Тагове:   новата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218856
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205