Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2008 11:49 - Нов албум на стар глас
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
0




image

На 10 май Phuture Shok (Фючър Шок) се завръщат с нови парчета, които феновете могат да чуят на живо в Social Jazz Club от 22:00 часа.

В събота емблематичната българска група, в чието ядро стоят уникалният глас – Деси и майсторът на кийбордите и тромпета – Фичо, официално ще представи новия си албум. Той ще бъде почти изцяло акустичен и ще бъде записан заедно с едни от най-добрите наши музиканти – Даката (барабани) и Пеко (китара).

За почитателите на предишните проекти на  Phuture Shok, групата ще изпълни известните си хитове с ново звучене.
Phuture Shok съществуват от 2000 година и още с появата си се откроиха като истинско явление на родната сцена.

Групата не обича да си поставя стилови рамки, което прави музиката им още по-интересна – един приятен коктейл от есид джаз, соул и фънк, с лек електронен привкус и още нещо...

Досега Phuture Shok имат два издадени албума – Live от 2001и  Playback от 2002.

Playback беше награден и номиниран за няколко родни награди, а световен отзвук албумът намери чрез ремикса на песента „Slow Down“, направен от водещия брейк бийт продуцент Илс, който той включи в албума си Bohemia под заглавието „Precious“.

Великолепната атмосфера, която музикантите създават, е характерна за всяко тяхно участие на живо. Тази атмосфера се е запечатала и в съзнанието на публиката от такива големи събития като концертите на Stereo MC"s, Jimmy Tenor, Asian Dub Foundation, с които Phuture Shok излязоха заедно на сцената.

Ако питаш нас – на 10 сме там!



Тагове:   нов,   албум,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217761
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205