Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2008 12:28 - KISS my Cinder Road
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2008 12:40


Вече е ясно коя банда ще забие преди KISS на концертa им в София (16 май, стадион Академик). Това са американците от Cinder Road.

Младата банда определено знае как да вдигне публиката на макс. Харизматичните Cinder Road ще забият модерен метъл рок с олд скул чувствителност и спомен за легендарната осемдесеттарска рок ера.

Още като деца Майк Руко и Крис Шукоски заформят групата и я кръщават на улицата, на която живеят. Скоро започват да правят турнета като училищна група.

„Понякога се случваше да правим по шест концерта на седмица,” разказва вокалът Майк. „Свирехме в училища, клубове, университети, партита и където можем. А след това си доспивахме в час.”

Естествено, те веднага привличат вниманието на големите в бизнеса и то не на кой да е, а на мениджмънта на мултиплатинената канадска банда Nickelback.

Останалото е история - Cinder Road влизат в студио с продуцента-ветеран Марти Фредриксен (работил с имена като Aerosmith, Def Leppard, Ози Озбърн) и през юни 2007 се ражда дебютният им албум "Superhuman".

„Хората ходят на рок концерти, за да се забавляват,” казват Cinder Road.

„Те не искат да слушат повече за политика и да се депресират като смачкани фланелки. И ние трябва да променим това.

Помните ли концертите на големите стадиони? Дните на пиро ефектите, ярките светлини, рампи и всички онези луди неща? Хората искат това да се върне!”

Ясно е защо емоционалните мочета са забелязани и от легендарните KISS, които ги избраха за подгряваща група по време на турнето за голямото им завръщане тази година.



Тагове:   kiss,   my,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219604
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205