Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2008 15:42 - Симфония от Вегас
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0



image

След наскоро издадения студиен албум „Symphony” на сензационната Сара Брайтмън, сега българските меломани ще могат да се насладят и на нейното “Live From Las Vegas” DVD.

То е запис от разбиващoтo рекорди световно турне Harem през 2004, от което печели 60 милиона долара. Концертът включва изпълнения на мис Брайтмън на най-големите й хитове и кавъри на известни класически песни, съчетани с хипнотизиращо сценично шоу.

“Time To Say Goodbye”, “A Question Of Honour”, “La Luna”, “Phantom of the Opera Suite”, “Who Wants To Live Forever” и “Nessun Dorma“ са само част от песните, които превърнаха Сара в най-продаваното сопрано за всички времена с над 26 милиона албума и два милиона DVDта, които й осигуряват повече от 150 златни и платинени сертификата в 34 държави на всички континенти.

Настоящото двойно DVD е запис от разпродадения концерт в MGM/ Ем Джи Ем Гранд Арена Лас Вегас.

Той е заснет с 18 камери от известния режисьор Дейвид Малет (работил с артисти от ранга на Шер, Селин Дион и тримата тенори).

Освен впечатляващия спектакъл, DVD-то включва сцени зад кулисите, кадри от създаването на шоуто, интервю с режисьора, моменти от турнето и фотогалерия.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2212319
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205