Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2008 17:49 - Мама, татко, аз и... Кайли
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
0



Всички чакаме Кайли Миноуг на 18 май. Мястото, както вече знаете, е столичният стадион Локомотив от 20 часа.

Атрактивни танци ослепителни костюми, забележителни светлинни ефекти, огромни видеоекрани и впечатляваща мултимедия - това обещават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Шоуто е така внушително и заради забележителната хореография на Майкъл Руни.

Той е един от най-добрите в света, работил с мегазвезди като Бьорк, Мадона, Фетбой Слим, Кристина Агилера и много други.

На сцената Кайли ще излезе и със своята сестра Дани, която е беквокалистка.

Тя съвсем няма да е единственият член на семейството.

Звездата пристига у нас в деня на концерта си, придружавана от родителите си Каръл и Рон Миноуг, които обикалят с дъщеря си по време на всички концерти на русокосото миньонче в Европа.

Кайли обяснява, че след прекараната операция, си е дала клетва да бъде повече време с най-близките си хора и затова е предложила на родителите си да я придружат.

В деня на концерта в зоната на стадион Локомотив ще има специални щандове, където всеки желаещ ще може да си купи оригинален продукт на Кайли за спомен.

Концертът е част от световното турне на поп иконата, което започна със зрелищно шоу на 6 май в Париж (снимки вижте тук).

Французите дори наградиха Кайли с най-престижното отличие за изкуство в страната им – рицарски орден „Order of Arts and Letters”.

 “Париж за пореден път се влюби в Кайли! Изключително творческо и магнетично, шоуто, което австралийската кралица представи пред френската публика, категорично я нарежда сред най-големите артисти на световния поп и заслужено я определя като истинска музикална икона” - пише световният таблоид “Таймс”.

Останалите медии също не стоят безучастно към австраликата. Те я определят като достоен последовател на легендарни имена като Ела Фицджералд, Т.С. Елиът, Робърт Редфорд и Боб Дилън.



Тагове:   мама,   Кайли,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2218941
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205