Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2008 15:08 - Какво му е ш*баното име?
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 1389 Коментари: 1 Гласове:
0



image

Какво ми е името?

Какво ми е ш*баното име?

Сега си представи как 70 хиляди крещят отговора с цял глас, в екстаз, безброй пъти: „Snooop Doooogg“.

Да, виждали сме го. Но най-хубавото е, че ще го видим отново!

Защото Снуп Дог идва в България!

Лайфът е на 18 септември в Зимния дворец на спорта и ако някога изобщо си имал някакви чувства към комерсиалния хип-хоп, трябва да си там!

Мултиплатинена хип хоп легенда, един от най-влиятелните съвременни артисти за последните 20 години, Уест Коуст MC, продуцент и дори актьор, Снуп ще ни размаже, както само той си знае.

Рапърът е роден в Лонг Бийч, Калифорния. Свири на пиано от 5-годишен и започва да се изявява музикално още много малък в...местната баптистка църква.

В шести клас вече рапира и последствията от това са грандиозен успех, в съчетание със задължителните наркотици, проблеми с властите и затвор.

Това не пречи обаче Снуп да е рядко изключение в турбулентния свят на хип хопа. В жанр, в който големи имена идват и си отиват толкова бързо, Snoop Dogg успява да остане величествено непоклатим през последните 16 години и плюс, откакто е в играта.

От музиката (9 студийни албума) до филмите (Старски и Хъч, Артур и минимоите – глас, ), през видео игрите и линиите дрехи, както и хитовото тв шоу (риалити сериала Snoop Dogg"s Father Hood), Snoop Dogg несъмнено е икона в поп културата и, много ясно, голяма особа.

И докато сценичното му дълголетие лесно може да бъде приписано на творческата му креативност, необичайната му личност също има ключова роля за всичко, което познаваме като образа Snoop Dogg.

Ego Trippin", деветият солов студиен албум на Кръстника, издаден през март 2008 от Universal Music/ Вирджиния Рекърдс, бързичко ни отвежда на пътешествие през многото лица на Снуп.

Резултатът е подбран звук в сцепление с темите, които отбягват реалността, а за сметка на това събират Снуп с всички негови влияния като личност.

От Ego Trippin" вече излезе смазващият хит "Sensual Seduction".

Парчето с припев, повлиян от Роджър Трутмън, плюс ранно-80тарския носталгичен клип, завзе ефира – радио и ТВ, и най-важното – превзе феновете на мига.

Последваха хит синглите „Life Of Da Party и „Neva Have 2 Worry”.

В албума има дори дует с кънтри звездата Уили Нелсън – “My Medicine”.

И без да има нужда да казваме че трябва а го имаш час по-скоро, все пак напомняме – Снуп е легенда и концертът му е толкова важен, че отсъстващите са наказани с по няколко неизвинени.

Да знаете, ще изпитваме!

Рапърът идва за първи път в България по покана на Болкан Ентертейнмент.



Тагове:   име,   МУ,   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zezo - Той и в порно филм участва :)
24.07.2008 15:12
Той и в порно филм участва :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2219037
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205