Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2009 16:20 - Bio na SKRE4, Limp Bizkit, MANGA и Queensryche
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 1483 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

SKRE4 са заедно и то в непроменен състав от 1998 година насам. Стилът им често е определян като микс от сиатълски рок-атърнатив и елементи на хип-хоп.

Групата е създадена в Плевен, а предисторията й преминава под името Road Crew, които се появяват през 1994.

През 2001 заедно с екипа на Graffiti Studio момчетата подготвят дебютния албум "Спе4", който излиза през 2002. Тавата включва 13 авторски песни, сред които хитовите “Улицата”, “Седем без десет”, “За мен” /с участието на Спенс/, "Имам си кофичка", “А вие спахте ли добре?” и други.

През същата година Skre4 са подгряваща група на HIM за концерта им в София.

След “Спе4”, Skre4 продължават да се развиват и преминават към нова фаза.

Промяната при тях е свързана с привличането на нов – пети член - Mc. Bocata. Mc-то се присъединява към състава в началото на 2005-та година. Така познатият по-твърд и алтернативен саунд на Skre4 е допълнен с още по-осезаемо хип-хоп звучене.

Настоящият им състав включва още Методи Кръстев - вокал, Камен Александров - китара, Ивайло Петров - барабани и Румен Минев - бас.

Групата вече е готова с парчетата за своя нов албум, като две от тях (Underground и "Естествен подбор") вече са популярни от компилациите Playlist и Credit To The Nation.

Новата продукция се очаква да излезе есента, но феновете ще могат да чуят част от новите парчета предпремиерно само на Rock The Balkans!!!

Limp Bizkit

Оригиналният състав на Limp Bizkit или Фред Дърст, Уес Борланд, Сам Ривърс, Джон Ото и DJ Летал се завръщат след осем годишна пауза.

Дърст и Борланд заедно казаха: „Решихме, че сме много по-отвратени и отегчени от поп музиката, отколкото един от друг. Независимо от това, че поехме по различни пътища, разбрахме, че има огромна и уникална енергия точно между нас, каквато другаде не можахме да намерим. И точно заради това Limb Bizkit се завръща”.

Момчетата започнаха световното си турне през пролетта, като минават през различни фестивали в Европа, включително и Източна Европа.

Limp Bizkit ще забият за първи път у нас на 29 юни на Rock The Balkans!

Групата планира и нов албум, който ще е първият им студиен от 2000 насам.

Първите три албума на групата са продали повече от 20 млн копия само в САЩ и още 13 милиона по света.

Bio na  Queensryche чети тук

MANGA

Manga са ню метъл/ рап кор банда от Турция. Бандата е създадена през 2001; стават популярни, когато печелят второ място на конкурса Sing Your Song. След това подписват сделка с музикална компания и през 2004 вече е факт първият им, едноименен албум, който моментално става хитов.

Общо парче на Manga и Gцksel е включено в саундтрака на един от най-успешните турски филми Sinav, а друго тяхно парче (Bir kadın зizeceksin) е избрано да озвучи играта FIFA 06.

Бандата е била хедлайнер на турски фестивали като Pathcan, Sakhfest, Rokofest и Rock’n Coke. На 13 август 2006 Manga стават първата турска рок банда, която участва на фестивала Sziget в Унгария. А на 13 април 2008 забиват и на Уембли.



Тагове:   manga,   Limp Bizkit,


Гласувай:
0



1. gothic - Манга
23.06.2009 16:23
ги видях за първи път в уърлд чарт експреса по Мтв и ме отнесоха, меко казано....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2212245
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205