Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2007 13:28 - Извънземно графити състезание
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 649 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.07.2007 14:31



image

На 2 и 3 юли всички почитатели на киното и високите технологии са поканени  да  присъстват на тематично арт събитие в центъра на София, на което графити артисти от цялата страна ще рисуват, вдъхновени от филма “Трансформърс”.

Специалният Hi-Tech графити турнир се организира  по повод предстоящата световна премиера на филма, която е на 06 юли 2007 г.

На огражденията до Паметника на съветската армия, на метална площ от близо 40 квадрата, ще рисуват най-добрите столични графити артисти, вдъхновени от грандиозния блокбъстър на Майкъл Бей и Стивън Спилбърг.

Специално 6-членно жури ще оцени творбите и най-добрите ще получат награди, предоставени от създателите на играчките Трансформърс, Hasbro. Награждаването на победителите ще се състои на 3 юли от 18.00 часа.

Журито включва: Тасос Карикас - Директор на Международните Операции в Прооптики/AudioVisual Гърция, Венци Занков – художник, журналистите Антон Хекимян и Мартин Тодоров, Павел Иванов – Маркетинг Директор В Еон, представител на Hasbro за България, и Валери Маринов – най-големият фен на Трансформърс в България.
Всички графити ще бъдат публикувани на официалния български сайт на филма – http://transformers-movie.dir.bg/.

В Трансформърс планетата е изправена пред голямо  предизвикателство - две високотехнологични извънземни раси - роботи, умеещи да се трансформират в най-обикновени предмети и превозни средства - правят Земята арена за своята последна битка.

Докато търсят ключа към абсолютната власт, единствената надежда на планетата ни е в ръцете на младия Сам Уитуики. Един ден момчето отива с баща си, за да избере първата си кола, без да подозира какво значение ще има изборът му. Може би наистина е вярно, че колата избира шофьора си... 



Тагове:   графити,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2211602
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205