Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2007 16:01 - Минало несвършено
Автор: artdnes Категория: Изкуство   
Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове:
0




image

В България излиза новата книга на любимата писателка на Опра Уинфри - Сюзан Айзъкс. Книгата се казва „Минало свършено“ и разказва за една смела и малко безразсъдна жена.

Сценаристката на популярния сериал “Шпиони” Кейти Шотланд е била служител в ЦРУ, преди да започне работа в телевизията. Постъпва в Управлението, защото иска да се докаже пред себе си и пред преуспяващите си родители и сестра, и обожава работата си. Както и шефа си, тайнствения и неотразим Бентън Матингли. Макар че изпълнява най-съвестно задачите си и заслужено очаква повишение, тя е изхвърлена от Лангли без всякакво обяснение.

Днес Кейти има чудесен дом, съпруг, син и отлична кариера, но загадката, свързана с несправедливото й уволнение, все още я измъчва. Да не би пък да е допуснала грешка, струвала живота на хиляди хора?

Едно неочаквано позвъняване от бившата й колежка Лиза Голдинг й предоставя шанс да разбере истината. Но Лиза изчезва, преди да успеят да се срещнат. Здравият разум повелява Кейти да не се връща към мрачните сенки и интриги от миналото, но не може да се откаже - трябва да научи какво се е случило в годините преди падането на Берлинската стена.

Още след първите й стъпки при неизяснени обстоятелства загива бивш източногермански шпионин. Съвсем скоро е убит друг двоен агент. Да не би да има списък на потенциални “мишени”? И кой е следващият? В света на международния шпионаж куршумите са истински, а злодеите – безмилостни. И съвсем реални.

Издава: Обсидиан


Тагове:   минало,   несвършено,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2212283
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205