Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2009 12:50 - За гръцките подгряващи банди на Septic Flesh - Inactive Messiah, W.E.B и Naer Mataron
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 2700 Коментари: 5 Гласове:
0



Три банди ще подгряват концерта на гърците от Septic Flesh на 3 юни в София.
Ето малко повече за тях:

Първата банда е Inactive Messiah.

Това е една от младите надежди на екстремната сцена на Гърция. Вече става трудно да се преброят гостуванията на тази атинска петорка в страната ни...
Формацията издаде първото си демо “
Life Odium през 2001г. под името Womb Of Maggots и след кратко оглеждане за лейбъл подписа с Black Lotus Records. 8 години по-късно младоците имат зад гърба си стотици концертни дати в Европа като съпорт на известни банди от цял свят...

Всъщност двете групи ( Inactive Messiah и Septic Flesh) са тясно свързани не само със спойката на дългогодишно приятелство, но и със сътрудничество в професионален аспект.

Мелодичният
дет метъл, който представят Inactive Messiah беше обогатен с намесата на един хор и един гениален композитор в албума им от 2006гBe My Drug (Holy Records). В него взеха участие хора на Гръцкото национално радио (ERT) и Симфоничния оркестър на Словакия (състоящ се от 80 музиканти). Партиите на тези два внушителни колектива бяха включени в изданието под аранжимента на Christos Antoniou от Septicflesh.

В момента Inactive Messiah са във Франция като съпорт група за турнето на Septic Flesh и представят актуалния си диск от 2008г., “Sinful Nation” (Holy Records).

Втората банда е W.E.B.

W.E.B.  е готик метъл формация от Атина, отличаваща се с депресивни, еротични текстове на песни.
Групата вече е идвала у нас като съпорт на
легендарните Orphaned Land от Израел на концерта им в София през 2005г.

На него W.E.B. ни запознаха с дебюта си "Don"t Wake Futility" и от тогава крачат уверено към набелязаната си цел – да не останат незабелязани. Старанието им е възнаградено и в гръцкия underground вече има кръжец от почитатели на групата, които посещават честите им концертни изяви.

Наскоро групата издаде нови мрачно-еротични звукови закачки под името “Jesus Heist” (Sleaszy Rider Records). А визуалните превъплъщения на един трак от творението - “Enthorned”, се ширят без задръжки и цензура във видеото към него, в което участват (както майка ги е родила) танцьорки от Absolute Fetish.

Там ще се запознаете и с отзивите за групата, като например присъствието й в класация на гръцкото издание на Metal Hammer.

Това е класацията на читателите на списанието за Най-добра гръцка банда за 2008г. и тя сочи №1. Firewind с 25,6% от гласувалите; 2.Septicflesh - 14.6%; 3. Naer Mataron - 7.31%, 4. W.E.B. - 6.09%. 

Третата банда са Naer Mataron
http://www.naermataron.com

И тези юнаци са сред сравнително малката бройка банди от Гърция свирили в България. Те бяха хедлайнъри на фестивала WinterStorms в София през 2004г.

Крайният блек метъл, който забиват и вледеняващата им визия няма да се понравят на всички...

След гостуването в София, в групата се случиха някои промени в
line-up-а, а именно напусна титулярният китарист Михалис (познат като Morpheas), който емигрира в Норвегия и сега се подвизава под името Mikael Sykelig във формациите Den Saakaldte, Gorgoroth и Paradigma...

С оттеглянето му
Naer Mataron изгубиха много, но въпреки това се задържаха на повърхността и през 2006г. си сътрудничиха с норвежките изродяги Dodheimsgard...

И нещо повече, към състава на групата още през
2006г. като член се включи Vicotnik познат като Mr. Fixit и по паспорт Yusaf Parvez (Code, Ved Buens Ende, Manes, Aphrodisiac, Dodheimsgard).

На
19 май предстои да излезе новият им албум "PRAETORIANS".

Със Septicflesh ги свързва лейбълът Season of Mist, с който и двете банди работят към момента.





Гласувай:
0



1. анонимен - klTNKAaHXJHsZlQ
24.05.2011 20:53
In awe of that answer! Ralely cool!
цитирай
2. анонимен - JGFjqBwQETbwMO
25.05.2011 13:44
LCxypy <a href="http://cqovwkgysmgi.com/">cqovwkgysmgi</a>
цитирай
3. анонимен - MrGGNQCwuyFFV
25.05.2011 19:06
UC9BdP , [url=http://uyutwhaffmhe.com/]uyutwhaffmhe[/url], [link=http://wmyennqpvvsm.com/]wmyennqpvvsm[/link], http://odeyeodsdpdt.com/
цитирай
4. анонимен - YjVyNBtapaSXzkRrxQ
28.05.2011 14:42
Pf8WcP <a href="http://uyvczieftdca.com/">uyvczieftdca</a>
цитирай
5. анонимен - xavElTLOsWodWNm
31.05.2011 18:50
TLXkvg , [url=http://rshtqlkaplxs.com/]rshtqlkaplxs[/url], [link=http://jubhmmnfcsoy.com/]jubhmmnfcsoy[/link], http://auqadupirxac.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2211408
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205