Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2011 13:57 - Slipknot, Mastodon, Alice Cooper и Apocalyptica на Sonisphere Bulgaria 2011
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 2162 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

SLIPKNOT

Пионерите на ню метъла, носителите на Grammy, Slipknot винаги са вървели по своя собствен път още от 1995, когато се събират в един бар. Днес известни и признати в цекия свят за уникалната музика, която правят, свиреп ню метъл, Slipknot смесват гняв и сурова агресия с проницателни текстове и красивите, чисти вокални линии на Corey Taylor. Или по думите на перкусиониста Shawn Crahan, Slipknot не са просто банда, а цяла култура. Sonisphere България ще бъде едно от първите лайв шоута на групата след трагичната загуба на басиста Paul Gray, емоциите ще бъдат много силни, това е гарантирано, както и безкрайната енергия, която само Slipknot могат да доставят на концерт. Няма никакви съмнения, изпълнението на Slipknot ще ни отвее и разцепи! Не го пропускайте за нищо на света!!!

ALICE COOPER

Той има голям пръст в оформянето на звука и имиджа на хеви метъла и го възприемат като "първия, който вкарва хорър визията в рокенрола и чието поведение на сцена и умение да прави шоу винаги са променяли жанра”. Той е легендата, башицата, кръстникът на театралния рок! С гранде хитове като “Schools Out”, “Poison” и “Hey Stoopid”, плюс пълен театрален сет, иконичният певец идва да ни шокира и да ни зареди с много рок! Облечете се подобаващо! Всякакви смели облекла са твърдо препоръчителни!!!

MASTODON

Mastodon са една от най-интересните и важни нови банди от т.нар. нова вълна на американския хеви метъл. От Атланта, Джорджия, основани през 1999, бандата се състои от басиста/ вокал Troy Sanders, китариста/ вокал Brent Hinds, китариста Bill Kelliher и на барабани Brann Dailor. Издали са 4 албума, като в музикално отношение в началото имат много тежки слъдж рифове, а в по-новите им неща са по-многопластови и сайкъделик, прогресив с необичайни оркестрации. През 2007 бандата получи номинация за Grammy. В момента работят и по нов албум. Много български фенове съжаляваха истински, че миналата година групата не успя да се включи в първото издание на феста, но сега те ще дойдат със сигурност и несправедливостта ще бъде поправена!!! Елате и ги вижте!!!

APOCALYPTICA

Кариерата им започва през 1996 с албума "Plays Metallica By Four Cellos". От тогава челистите Eicca Toppinen, Paavo Lцtjцnen, Perttu Kivilaakso и барабанистът Mikko Sirйn са издали 6 албума и са популярни в целия свят. Последните два Apocalyptica" (2005) и "Worlds Collide" (2007) влязоха в Top 10 на повечето европейски държави. А"Worlds Collide" дори стана първият албум на бандата, който влезе в чартовете на US Billboard. Албумите на Apocalyptica са постигнали златен и платинени статуси в почти всяка държава в Европа. А сега те идват при нас със съвсем нов студиен албум, седми поред - 7th Symphony! Една от най-обичаните групи в България се завръща със съвсем нов материал!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2217776
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205