Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2008 13:20 - Колко струват Spice Girls
Автор: artdnes Категория: Музика   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.01.2008 13:22



image Предложиха 10 милиона на Spice Girls за турне в Австралия. Момичешката банда, която наскоро отново се събра, вече направи концерти в Канада, САЩ, Англия, Испания и Германия. Тези дни пък е получила предложение да удължи турнето си до Австралия срещу солидната сума.

Според вестник “Сън”, “Момичетата имат огромно количество фенове в Австралия и то ще покрие тлъстите им хонорари, ако се съгласят да го огреят.”

Виктория, Ема, Мел Си, Мел Би и Гери обаче са обявили, че още се колебаят, но обсъждат концерти в Сидни, Перт и Бризбейн, които трябва да се състоят през март. Тяхното турне по план трябва да приключи в Атлантик Сити в Америка на 29 февруари.

Междувременно шоколадовата подправка на пикантната група, Мел Би, изкълчи глезен и това май ще възпрепятства концерта на момичетата в Лондон. Травмата се е получила по време на лудо новогодишно празненство, където празнувала с останалите мацки и със съпруга на Виктория Дейвид Бекъм.

По време на концерт Гери пък споделила по микрофона на огромната тълпа фенове “Мел така се натряска, че се подхлъзна и полетя по стълбите. Сега е с изкълчен глезен, но това не е чак толкова лошо, защото няма да ни проваля стъпките тази вечер.”

Мел не е единствената, която се нарани откакто е почнало турнето. Ема също се оказа доста невнимателна, след като си разтегна глезена миналия месец.

С травми или не, явно момичетата ще си получат парите за цялото турне, плюс десетина милиончета отгоре...


Тагове:   girls,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artdnes
Категория: Изкуство
Прочетен: 2220041
Постинги: 742
Коментари: 2626
Гласове: 2205